ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

So­dan­ky­län elo­ku­va­juh­lien verk­ko­ver­sio tarjoaa va­lo­tuk­sia 35-vuo­ti­sen ta­pah­tu­man uniik­kei­hin aa­mu­kes­kus­te­lui­hin – ja tekee vir­tuaa­li­sil­la val­ko­kan­kail­laan suo­ma­lais­ta lef­fa­fes­ta­ri­his­to­riaa

Sodankylän elokuvajuhlien verkkoversio tarjoaa täyslaidallisen leffoja ja valotuksia 35-vuotisen tapahtuman uniikkeihin aamukeskusteluihin. Virtuaalisilla valkokankailla syntyy nyt suomalaista leffafestarihistoriaa.Koivu ja tähti. Pienoisvalkokankaan aamukeskustelussa voi tavata esimerkiksi ”uuden aallon esiäidin”, elokuvantekijä Agnès Vardan.
Koivu ja tähti. Pienoisvalkokankaan aamukeskustelussa voi tavata esimerkiksi ”uuden aallon esiäidin”, elokuvantekijä Agnès Vardan.
Kuva: Anu Jormalainen

Kitisenrannan koulun jumppasali 15.6.1991 noin kello 10. Aamukeskustelupöydän ympärillä käy hillitön kuhina.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.