Poliisitehtävät: Nelikko yritti anastaa jou­lu­kuu­sen Ro­va­nie­men kes­kus­tas­ta, si­vul­li­sen huuto esti yri­tyk­sen

Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 4. päivän luukku tästä

Tilaajille

So­dan­ky­lä etsii kuu­mei­ses­ti so­te–a­lan ke­sä­työn­te­ki­jöi­tä, pal­kat­ta­vil­le tar­jol­la eri­koi­se­tu­ja: il­mai­nen asunto, al­le­kir­joi­tus­bo­nus ja fes­ta­ri­lip­pu­ja

Sodankylän kunta tarjoaa sosiaali– ja terveysalan kesäsijaisille poikkeuksellisia lisäetuja. Etujen yhteisarvo lasketaan kuukausitasolla useissa sadoissa euroissa.

Sodankylään töihin tulevat voivat saada asunnon kesäajaksi kunnan puolesta. Palkattavat sijaiset saavat rekrytointilisänä 200 euroa kuukaudessa. Tarjolla on vieläpä näytöslippuja Sodankylän elokuvajuhlille.

Sodankylä lupaa myös korotetun hälytyskorvauksen. Syyskuun loppuun saakka se on arkisin 100 euroa. Viikonloppuisin ja pyhinä korvaus on nousee 200 euroon.

Työntekijät saavat myös vinkkipalkkion, jos onnistuvat houkuttelemaan uuden sosiaali– ja terveysalan työntekijän tai alan opiskelijan Sodankylän perusturvapalveluihin töihin vähintään 3 kuukauden ajaksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.