Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 8. päivän luukku tästä

Tähtijuttu: Kuo­hun­ta on takana, kuu­le­mi­set voivat alkaa – Uusi ko­mis­saa­ri: ha­luam­me kuulla myös saa­me­lais­ten voi­ma­va­rois­ta

Kolumni: Kun ju­nio­ri­val­men­ta­ja puuttui ra­sis­ti­seen ni­mit­te­lyyn, hän sai kolmen ottelun toi­min­ta­kiel­lon ja seura sakot

Mainos: Lapin Kansan joulutarjous: Lapin Kansa Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Kolumni
Tilaajille

Sodan en­sim­mäi­nen uhri on aina totuus

”Jos valhe on tarpeeksi iso ja sitä toistaa tarpeeksi usein, osa ihmisistä alkaa uskoa sitä.” Väitteen isäksi on nimetty natsi-Saksan kansanvalistus- ja propagandaministeri Joseph Göbbels, joka lukeutuu maailmanhistorian suurimpiin valehtelijoihin.

Hän myös todisti väitteensä todeksi. Enemmistö saksalaisista otti palturipuhujan älyvapaimmatkin puheet todesta. Seuraukset muistetaan ikuisesti.

Törmäsin somessa keskusteluun, missä ihmiset listasivat koronarokotusoireita. Itse he eivät olleet kaikesta päätellen ottaneen rokotetta, eivätkä ilmeisesti edes harkinneet sitä. Lista oli paitsi pitkä myös mieltä vailla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.