Tulipalo: Oma­ko­ti­ta­lo kärsi pahoja vau­rioi­ta palossa Ra­nual­la - jäl­ki­sam­mu­tus­työt kes­tä­vät pit­käl­le iltaan

Pääkirjoitus: Ko­ti­mais­ta mar­ja-alaa ra­vis­tel­lut ri­kos­tut­kin­ta on valmis ja siirtyy nyt syy­te­har­kin­taan – mai­ne­hait­ta on jo varma, eikä sen kor­jaan­tu­mi­ses­ta ole takeita

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Si­vis­tys­lau­ta­kun­nan pu­heen­joh­ta­jan mie­les­tä RoPSin tulee maksaa vel­kan­sa – "Ei kau­pun­ki voi olla seu­ro­jen pankki"

Sivistyslautakunta on käsitellyt RoPSin velkoja rästiin jääneiden liikuntapaikkamaksujen osalta.

Rovaniemen sivistyslautakunnan puheenjohtajan Mari Jolangin (kesk.) mielestä Rovaniemen Palloseuran (RoPS) pitää maksaa velkansa kaupungille suunnitelmien mukaan.

Seura on velkaa lautakunnan toimialaan kuuluville kaupungin liikuntapalveluille yli 100 000 euroa pitkältä ajalta.

Lautakunta kuuli kaupungin johtavia viranhaltijoita asiassa kokouksessaan torstaina. Jolangin mukaan seura on noudattanut vuosi sitten laadittua maksusuunnitelmaa. Lisäksi sille on lähetetty muistutukset veloista, joita on kertynyt maksusuunnitelman hyväksymisen jälkeen.

"Maksusopimus on hyvin kohtuullinen ja siitä pitäisi kyllä seuran selvitä."
Mari Jolanki
sivistyslautakunnan puheenjohtaja

RoPS kertoi tällä viikolla tiedotustilaisuudessa, että sen pitäisi saada reilussa viikossa kokoon 100 000 euroa akuutin konkurssiuhan välttämiseksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.