Lapin Kansa live: Arctic Volley kohtaa lii­gas­sa Jy­my­Vol­leyn – katso huip­pu­len­to­pal­loa suorana kello 18.30

Pääkirjoitus: Hal­li­tuk­sen on lei­kat­ta­va lisää, jos se aikoo pysyä ta­voit­teis­saan

Yritykset: Iissä si­jait­see eri­koi­nen ki­vi­jal­ka­kaup­pa, joka tun­ne­taan ete­läs­sä asti – Yrit­tä­jä­si­sa­ruk­sil­la on edel­leen myyn­nis­sä 10 000 VHS-ka­set­tia

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Sekavat ihmiset työl­lis­ti­vät Oulun po­lii­sia per­jan­tai­na – am­bu­lans­sil­la Qstoc­kis­ta haettu yritti purra vi­ran­omais­ta

Oulun poliisilla riitti perjantaiaamun ja lauantaiaamun välisen 24 tunnin aikana tehtävää. Poliisin haaviin jäi rattijuoppoja, huumausaineita, häiriökäyttäytyjiä ja joitakin pahoinpitelyjä.

Sekavia kuljettajia

Perjantaiaamuna poliisi pysäytti Rajakylän ostoskeskuksella autoilevan miehen. Kuljettajalle tehtiin käytöksen perusteella huumausainepikatesti, joka näytti positiivista amfetamiinille, kannabikselle ja lääkeaineille.

Mieheltä ei myöskään löytynyt ajokorttia. Rikosilmoitus kirjattiin rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja ajoneuvon oikeudetta kuljettamisesta.

Iltapäivällä sama partio kohtasi samankaltaisen tilanteen, kun se pysäytti autoilijan Tuirassa. Pikatesti väläytti amfetamiinia ja lääkeaineita, eikä kuljettajalta löytynyt ajokorttia. Rikosilmoitus rapsahti samoilla nimikkeillä.

Kello viiden aikaan alkuillasta moottoripyöräpoliisi pysäytti Limingantiellä autoilleen miehen, jonka olemuksesta oli nähtävissä, että hän oli huumeiden vaikutuksen alaisena.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.