Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Sekavat ihmiset työl­lis­ti­vät Oulun po­lii­sia per­jan­tai­na – am­bu­lans­sil­la Qstoc­kis­ta haettu yritti purra vi­ran­omais­ta

Oulun poliisilla riitti perjantaiaamun ja lauantaiaamun välisen 24 tunnin aikana tehtävää. Poliisin haaviin jäi rattijuoppoja, huumausaineita, häiriökäyttäytyjiä ja joitakin pahoinpitelyjä.

Sekavia kuljettajia

Perjantaiaamuna poliisi pysäytti Rajakylän ostoskeskuksella autoilevan miehen. Kuljettajalle tehtiin käytöksen perusteella huumausainepikatesti, joka näytti positiivista amfetamiinille, kannabikselle ja lääkeaineille.

Mieheltä ei myöskään löytynyt ajokorttia. Rikosilmoitus kirjattiin rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja ajoneuvon oikeudetta kuljettamisesta.

Iltapäivällä sama partio kohtasi samankaltaisen tilanteen, kun se pysäytti autoilijan Tuirassa. Pikatesti väläytti amfetamiinia ja lääkeaineita, eikä kuljettajalta löytynyt ajokorttia. Rikosilmoitus rapsahti samoilla nimikkeillä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.