Asuminen: Ro­va­nie­men Lai­naan­ran­nas­ta tulee entistä vih­reäm­pi – kau­pun­ki aloit­taa Ke­mi­joen rannan uu­dis­ta­mi­sen ensi kesänä

Sote-uudistus: Hy­vin­voin­ti­alue val­mis­tau­tuu pur­ka­maan Me­hi­läis-ul­kois­tuk­sen – sel­vi­tys­tä pan­ta­taan jul­ki­suu­del­ta

Pääkirjoitus: KOK:n vä­läyt­tä­mä ve­nä­läis­ur­hei­li­joi­den paluu kan­sain­vä­li­siin ki­soi­hin on luo­ka­ton ehdotus

Tilaajille

Sa­tei­ses­sa Qstoc­kis­sa oli rau­hal­li­nen il­ma­pii­ri – "­Vaik­ka täällä on tosi märkää niin täällä on ihan mahtava tun­nel­ma"

Tunnelma oli perjantaina pääosin tyyni, toisin kuin sää. Festareista pystyttiin kuitenkin nauttimaan sateesta huolimatta.

Perjantai-iltana Kuusisaaren harmaan taivaan alla liikkuu eriväristen sadeviittojen massa. Ajoittaisia kiljaisuja, naurua sekä konsertteja lukuun ottamatta Qstockin festivaalialueella on rauhallista.

Jussi ja Jaana Palomäki ovat suuntaamassa Ismo Alangon keikalle. Ongelmana kaksikolla on ehtiä katsomaan kaikki kiinnostavat keikat. Heitä kiinnostaisi muun muassa Nightwish, joka tuntuu olevan muidenkin festarikävijöiden kohteena. Jussi Palomäki veikkaa, että illan kelillä voi olla vaikutusta illan festaritunnelmaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.