Pääkirjoitus: Ay-lii­ke ja hal­li­tus ovat ajau­tu­neet jää­rä­päi­syyt­tään pat­ti­ti­lan­tee­seen, mistä kum­man­kin on vaikea pe­rään­tyä

Lakko: Työ­tais­te­lu kes­keyt­tää ju­na­lii­ken­teen ensi tors­tai­na vuo­ro­kau­den ajaksi, lakko ei koske Poh­jois-Suo­men hen­ki­lö­yö­ju­na­lii­ken­net­tä

Rikos: Vä­ki­val­tai­nen ve­lan­pe­rin­tä Ro­va­nie­mel­lä toi 37-vuo­tiaal­le nai­sel­le reilut kaksi vuotta van­keut­ta

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Sal­las­sa tehtiin su­si­ha­vain­to päi­vä­ko­din pihalla – "Ha­vain­to vielä vah­vis­ta­mat­ta, mutta ei se mikään ta­val­li­nen tessu ole"

Sudeksi epäilty eläin liikkuu Sallan taajamassa. Kuva otettiin torstai-iltana puoli kymmenen aikaan illalla Kinttalanharjun alueella.
Sudeksi epäilty eläin liikkuu Sallan taajamassa. Kuva otettiin torstai-iltana puoli kymmenen aikaan illalla Kinttalanharjun alueella.
Kuva: Meri-Helmi Saaristo

Sallassa on tehty torstaina susihavainto varhaiskasvatuskeskuksen pihalla. Susihavaintoja on sosiaalisen median mukaan useita eri puolilta kirkonkylän taajamaa lähipäivien ajalta.

Suurriistavirka-apu (SRVA) on jäljittänyt eläintä koko päivän. SRVA:n vapaaehtoinen Matti Tolvanen kertoo, että aamupäivän havainnot on tehty Sallan keskustan tuntumasta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.