lautapelit: Etsi kar­tal­ta mur­haa­ja, tai syötä kis­san­pen­tu­ja – pukin kont­tiin voi löytää mui­ta­kin lau­ta­pe­le­jä kuin vanhoja klas­si­koi­ta

leikkipuisto: Se­vet­ti­jär­ven lapset saivat äkäisen nä­köi­sen jou­lu­lah­jan koulun pihalle

Tilaajille

Sallan kun­nan­joh­ta­ja met­säs­tyk­sen tur­val­li­suus­ris­kis­tä suun­ni­tel­lus­sa kan­sal­lis­puis­tos­sa: "Met­säs­tys vähenee mer­kit­tä­väs­ti kun lu­pa­myyn­ti ul­ko­paik­ka­kun­ta­lai­sil­le loppuu"

Metsästyksen salliminen uudessa Sallatunturin kansallispuistossa aiheuttaa turvallisuusriskin luonnossa liikkujille, lausuu lainsäädännön arviointineuvosto. Sallan kunnanjohtaja Erkki Parkkinen kertoo, että uuden kansallispuiston eteenpäin vieminen jatkuu nyt turvallisuuskysymyksiin paneutuen.

Sallan kunnanjohtaja Erkki Parkkinen huomauttaa, ettei lainsäädännön arviointineuvoston lausunto tarkoita metsästyksen kieltämistä kokonaan suunnitteilla olevassa Sallatunturin kansallispuistossa.

Lainsäädännön arviointineuvoston mukaan hallituksen esityksessä ei arvioida riittävästi metsästyksen aiheuttamia turvallisuusriskejä luonnossa liikkujille.