Tilaajille

Salim Bilen pyö­rit­tää ra­vin­to­laa Po­siol­la ja näkee asiat po­si­tii­vi­ses­ti - myös kylän ih­mi­set: ”Minä kyllä tykkään suo­ma­lai­sis­ta!”

Ravintola Peikonpesää Posiolla pitävä Salim Bilen voi talvella arkena vähän huokaista, mutta viikonloppuisin vilkastuu. Sesonki alkaa keväällä ja jatkuu syksyyn. Bilen on kokenut suomalaisten suhtautuneen häneen aina hyvin, ja se on osaltaan helpottanut kolmannen kielen oppimista.

Posio
Peikonpesän yrittäjä Salim Bilen tekee töitä yleensä joka päivä. Vahvat käsivarret kertovat voimailuharrastuksesta.
Peikonpesän yrittäjä Salim Bilen tekee töitä yleensä joka päivä. Vahvat käsivarret kertovat voimailuharrastuksesta.
Kuva: Reino Hämeenniemi

Yleensä alan keskiviikkona tai torstaina tehdä viikonloppujen juttuja valmiiksi, sanoo ravintola Peikonpesän yrittäjänä Posiolla vuodesta 2015 ollut Salim Bilen.

Näin talvella keskellä viikkoa on vähän hiljaista. Viikonloppuisin vilkastuu, kun liikkeellä on paljon kelkkailijoitakin.