Talousrikosepäilyt: Pel­lo­lai­sen ho­tel­li­yri­tyk­sen kon­kurs­si oi­keu­des­sa – ­syyt­tä­jä vaatii yrit­tä­jäneli­kol­le van­keut­ta ja lii­ke­toi­min­ta­kiel­to­ja va­ka­vis­ta ta­lous­ri­kok­sis­ta

Vaalipaneeli: "Mie­le­no­soit­ta­jien toi­min­ta kääntyy itseään vas­taan" – met­sä­ai­hei­nen vaa­li­pa­nee­li tuo­mit­si hak­kui­den es­tä­mi­sen Aa­lis­tun­tu­rin alueel­la

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Saitko kutsun Linnan juh­liin? Il­mi­an­na itsesi tai tut­ta­va­si Lapin Kansan toi­mi­tuk­sel­le

Kansanedustaja Katri Kulmuni (kesk.) Linnan juhlissa vuonna 2019. Se oli edellinen vuosi, jona juhliin kutsuttiin vieraita.
Kansanedustaja Katri Kulmuni (kesk.) Linnan juhlissa vuonna 2019. Se oli edellinen vuosi, jona juhliin kutsuttiin vieraita.
Kuva: Jussi Leinonen

Linnan juhlia vietetään taas tänä vuonna Presidentinlinnassa, vaikka kutsuvieraslista onkin koronapandemiasta johtuen aiempaa lyhyempi.

Juhliin on kutsuttu noin 1 300 henkilöä eri puolilta Suomea. Määrä on noin kolmanneksen pienempi kuin aiempina vuosina.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistön ja puoliso Jenni Haukion Presidentinlinnassa isännöimän vastaanoton teemana on itseensä luottava Suomi.

Oletko sinä yksi heistä, jotka saivat tänä vuonna kutsun? Tai siirtyikö kutsusi viime vuodelta tälle vuodelle? Ilmianna itsesi tai tuttavasi Lapin Kansan toimitukselle, teemme aiheesta juttua.

Tiedot kutsutuista voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen niina.lavia@lapinkansa.fi. Voit myös soittaa toimituksen numeroon 040 536 1076.