Sää: Harmaa loska väistyy pian - ensi viikon hiih­to­lo­ma­lai­sil­le lu­va­taan jo au­rin­koi­sem­pia hiih­to­ke­le­jä

Tilaajille

Säh­kö­pot­ku­lau­dat saa­pu­vat Ro­va­nie­mel­le ensi kesänä – ympäri vuo­ro­kau­den toi­mi­via lautoja on tulossa kes­kus­taan aluksi noin sata kap­pa­let­ta

Pohjoiskarjalainen vuokrausyhtiö Nordic Carbide oy tuo vuokrattavat sähköpotkulaudat Rovaniemen katukuvaan ensi kesänä. Laudat tulevat olemaan käytettävissä kellon ympäri ja ne otetaan käyttöön sovelluksella.

– Meillä oli tarkoitus laajentaa toimintaa jo viime kesänä, mutta oma sairastuminen tuli siinä tielle. Rovaniemi on meidän toiminnalle hyvä kaupunki sen koon ja väestötiheyden perusteella, kertoo Nordic Carbide oy:n toimitusjohtaja Mika Sorsa.

Potkulautojen käyttö vaatii Move On East -sovelluksen latauksen ja rekisteröitymisen. Laudan käyttö maksaa euron aloitusmaksun jälkeen 20 senttiä minuutilta.

Alustavan suunnitelman mukaan laudat saapuvat Rovaniemelle jo 1. huhtikuuta ja niitä on aluksi noin 100 kappaletta. Potkulautoja voi tulla lisää, jos kysyntää on, Sorsa kertoo.

– Me otamme huomioon lautojen käyttöasteen ja kaupunkilaisten toiveet.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi