pääkirjoitus: Voiko mat­kai­lus­sa olla ta­voit­tee­na pelkkä kasvu?

Kolumni: Välitä lem­mi­kis­tä­si ja kerää koi­ran­ka­kat kadulta

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Ruo­kai­le rons­kis­ti kreik­ka­lai­sit­tain – il­lal­li­nen maistuu mus­ko­til­le, val­ko­si­pu­lil­le, yr­teil­le ja lam­paal­le

Kikhernekeitto, souvlakivartaat ja moussaka vievät kielen ja nälän. Illan kruunaa makea pähkinäkakku.

Välimeren maat 2: Kreikka
Kokoa vartaat valmiiksi ennen kuin grilli on kuuma. Se on mukavaa puuhaa vaikka koko perheelle.
Kokoa vartaat valmiiksi ennen kuin grilli on kuuma. Se on mukavaa puuhaa vaikka koko perheelle.
Kuva: Harri Kuittinen

Suomalaiset ovat rakastaneet kreikkalaista ruokaa jo pitkään. Ensimmäiset kreikkalaiset ravintolat saapuivat maahan 1960-luvulla ennen varsinaisen kansainvälistymisbuumin ja pitserioiden aikakautta.

Mutkattomat ja värikylläiset kreikkalaiset ruoat ovat täynnä makuja, eikä esillepanossa yleensä hienostella liikaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.