ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Ro­va­nie­men Va­lion­ran­nan kaa­va­muu­tok­ses­ta voi taas jättää mie­li­pi­tei­tä

Rovaniemen Valionrannan kaava on edennyt ehdotusvaiheen kuulemiseen, kaupunki tiedottaa. Kuntalaisilla on mahdollisuus antaa Valionrannan asemakaavan muutosehdotuksesta mielipiteitä 18. marraskuuta–17. joulukuuta.

Kaavamuutos on ollut julkisesti nähtävillä viimeksi huhtikuussa.

Lue lisää: Va­lion­ran­nas­ta päätös al­ku­vuo­des­ta – ennen ho­tel­lia rantaan ra­ken­ne­taan ker­ros­ta­lo

Valionrantaan on suunnitelmana rakentaa kongressi-kylpylähotelli ja asuinkerrostaloja. Lisäksi kaupunginhallitus on päättänyt muuttaa kaavaehdotukseen rannan viheralueet puistoalueeksi.

– Edellisessä kuulemisvaiheessa kuntalaisten mielipiteillä oli vaikutusta. Mielipiteissä toivottiin kiinnitettävän huomiota muun muassa rakennusten sijoitteluun ja korkeuteen. Ne eivät ole uudessa ehdotuksessa enää yleiskaavaa korkeampia, Rovaniemen kaupungin kaavoituspäällikkö Markku Pyhäjärvi sanoo tiedotteessa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.