Irtisanomisten vaara: Laphan hen­ki­lös­töä kos­ke­vat yt-neu­vot­te­lut alkavat tors­tai­na

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Ro­va­nie­men ter­veys­ase­mil­ta lop­pui­vat lää­kä­rin­ajat huh­ti­kuus­sa – hen­ki­lös­tö­re­surs­sien riit­tä­mät­tö­myys johti alue­hal­lin­to­vi­ras­ton huo­mau­tuk­seen

Aluehallintovirasto antoi huomautuksen Rovaniemen kaupungille perusterveydenhuollon järjestämisvastuun laiminlyönneistä.
Aluehallintovirasto antoi huomautuksen Rovaniemen kaupungille perusterveydenhuollon järjestämisvastuun laiminlyönneistä.
Kuva: Jussi Leinonen

Rovaniemen kaupunki on laiminlyönyt perusterveydenhuollon järjestämisvastuuta eikä ole riittävän nopeasti korjannut palvelussa huomaamiaan ongelmia, toteaa Lapin aluehallintovirasto.

Virasto antoi Rovaniemen kaupungille huomautuksen perusterveydenhuollon hoitoonpääsyn ongelmista maanantaina 28. marraskuuta.

Aluehallintovirasto toteaa, että kaupungin on seurattava järjestämisvastuullaan olevien perusterveydenhuollon palveluiden saatavuutta.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi