ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Ro­va­nie­men Tal­vi­tien päi­vä­ko­ti ha­lu­taan vuok­ra­mal­lil­la

Talvitien päiväkoti toteutetaan Rovaniemellä vuokramallilla. Näin esittää vastuualuepäällikkö Ville Vitikka torstaina kokoontuvalle tilajaostolle.

Sivistyslautakunta hyväksyi helmikuussa uuden päiväkodin hankesuunnitelman ja tavoite on, että päiväkodin rakentaminen voisi alkaa alkukesästä 2022. Silloin tilat valmistuisivat maaliskuussa 2023.

Tilapalvelukeskus on selvittänyt vaihtoehtoisia toteutusmuotoja talous- ja rahoituspalveluiden sekä ulkopuolisen asiantuntijan kanssa. Hanke on kiireellinen ja sen takia vuokramallia pidetään järkevänä.

Vuokramallissa kaupunki toimii tiloissa pitkäaikaisella vuokrasopimuksella. Julkisella hankinnalla valittava hankkeen toteuttaja toimii vuokranantajana ja vastaa kiinteistöstä siten, että tilat ovat hyvässä kunnossa koko vuokrakauden ajan.

Tarjouspyyntöasiakirjoissa toteuttamiselta edellytetään useita laadullisia tavoitteita.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.