Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Ro­va­nie­men len­to­ase­mal­le ei pääse kuin tak­sil­la tai omalla kyy­dil­lä – suo­sit­tu len­to­kent­tä­bus­si Airport Express on tauolla mää­rää­mät­tö­män ajan

Vielä talvikaudella Rovaniemen keskustan ja lentoaseman väliä liikennöi Airport Express-bussi, joka oli kysyntätilanteesta riippuen joko iso linja-auto tai minibussi. Yhteys oli matkalaisille kätevä, sillä sekä kyytiin otto että kyydistä poisjäänti kävi kahdeksasta kohtaa keskusta-aluetta.

Nyt Airport Express on määräämättömän pituisella tauolla. Liikennöitsijän verkkosivulla asiasta kerrotaan lyhyellä tiedotteella.

Hyvät asiakkaat. Liikennöinti on päättynyt ja kiitämme asiakkaitamme kuluneesta kaudesta. Ilmoitamme, kun jatkamme liikennöintiä.

Finavian asiakaspalvelusta kerrotaan, että tällä hetkellä bussiyhteyksiä Rovaniemen keskustan ja lentoaseman välillä ei ole. Näin ollen lentoasemalle saapuvien tai sinne menevien on syytä järjestää itselleen joko taksi tai muu kuljetus.

Ei ole tiedossa, milloin Airport Express aloittaa jälleen liikennöinnin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.