Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Ro­va­nie­men kau­pun­ki arpoo lippuja Antti Tuiskun sta­dion­kei­koil­le

Lippuarvonta on osa kaupungin ja rovaniemeläisartistin markkinointiyhteistyötä.

Rovaniemen kaupunki arpoo yhteensä kymmenen lippua Antti Tuiskun Helsingissä 9. ja 10 . päivä lokakuuta pidettäville stadionkeikoille.

Arvonta liittyy kaupungin ja rovaniemeläisartistin yhteistyöhön, jossa Rovaniemen kaupunki saa näkyvyyttä Antti Tuiskun keikkojen yhteydessä.

Liput arvotaan pareittain niin, että voittaja saa lipun myös kaverilleen. Voittaja saa itse päättää, ottaako liput perjantaille vai lauantaille.

Arvontoja on kaksi. Ensimmäiseen voi osallistua tekemällä verkossa leikkimielisen Testaa, kuka rovaniemeläinen olet -testin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.