Lista: Näissä pai­kois­sa on voinut al­tis­tua ko­ro­na­vi­ruk­sel­le

Mainos : Kaleva Median ja­ka­ja­na saat vai­kut­taa omaan työ­mää­rää­si ja tienaat sen mu­kai­ses­ti. Klikkaa tästä täyt­tä­mään työ­ha­ke­mus.

Tilaajille

Ro­va­nie­me­läis­pa­ris­kun­ta kuin luotu Erän­kä­vi­jöi­hin – "Emme osta kau­pas­ta juu­ri­kaan lihaa. Pa­kas­tin on täynnä karhua, hirveä ja kalaa"

Tv-sarjan viidennellä kaudella painopiste on aiempaa vahvemmin metsästyksessä.

Intohimoisten eränkävijöiden elämäntapaa seuraava Eränkävijät-sarja ponkaisi lokakuun alussa viidennelle kaudelle. Aiemmilta kausilta tuttujen päähenkilöiden lisäksi mukana on myös tuoreita kasvoja, kuten puoliksi paljasjalkainen rovaniemeläispariskunta: kuusamolaislähtöinen Joonas Mourujärvi ja koko ikänsä Rovaniemen Nivankylässä asunut Tiina Kovala. Pari lähti mukaan spontaanisti ja seikkailumielellä.

– Metsästys ja kalastus ovat elämässäni keskeisessä roolissa, ja olen aika seikkailunhaluinen ihminen. Koin, että minulla voisi olla tähän jotain annettavaa. Halusin myös nähdä, miten TV-alan ammattilaiset toimivat. Harrastan itsekin valokuvausta ja kuvaamme videoita metsästysporukkamme kanssa, Mourujärvi alustaa.