Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 8. päivän luukku tästä

Tähtijuttu: Kuo­hun­ta on takana, kuu­le­mi­set voivat alkaa – Uusi ko­mis­saa­ri: ha­luam­me kuulla myös saa­me­lais­ten voi­ma­va­rois­ta

Kolumni: Kun ju­nio­ri­val­men­ta­ja puuttui ra­sis­ti­seen ni­mit­te­lyyn, hän sai kolmen ottelun toi­min­ta­kiel­lon ja seura sakot

Mainos: Lapin Kansan joulutarjous: Lapin Kansa Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Ro­va­nie­me­läi­nen klas­sik­ko lo­pet­taa – A­la­kun­nak­sen grilli myy vii­mei­sen mak­ka­ra­herk­kun­sa uu­den­vuo­den­aat­to­na

Vuodesta 1976 toiminut Alakunnaksen grilli lopettaa toimintansa. Päätös on herättänyt tunteita rovaniemeläisten keskuudessa.

Yrittäjä Pasi Alakunnas palvelee vielä loppuvuoden rovaniemeläisiä grilliherkkujen ystäviä. Alakunnaksen grillin erikoisuus on makkaraherkku.
Yrittäjä Pasi Alakunnas palvelee vielä loppuvuoden rovaniemeläisiä grilliherkkujen ystäviä. Alakunnaksen grillin erikoisuus on makkaraherkku.
Kuva: Jussi Leinonen

146 surureaktiota, 62 kommenttia. Alakunnaksen grillin lopettaminen on herättänyt muun muassa Facebookin Puskaradio-Rovaniemi-ryhmässä paljon keskustelua. Vaikuttaa siltä, että perinteikäs grillikioski on todellakin vakiinnuttanut paikkansa legendaarisena grillinä rovaniemeläisten keskuudessa.

– Meillä on valtavan iso asiakaspiiri, ja vakituisia asiakkaita on ollut niin kauan kuin olemme tässä toimineet.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.