Kalastus: Lo­hi­ke­sä Tor­nion­joel­la on alkanut – oletko saanut von­ka­leen, lähetä meille kuva

Katso kuvat: Suur­har­joi­tuk­set toivat Lappiin uusien liit­to­lais­ten tais­te­li­joi­ta

Ylioppilaat: Katso tästä Lapin lu­kioi­den val­ko­la­kin saajat

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

RoKilla on kymp­pi­ton­nin ve­ro­ve­lat sekä 18 000 euroa ulos­otos­sa – toi­mi­tus­joh­ta­jan mukaan taus­tal­la on akuutti kas­sa­va­je

Jääkiekon miesten Mestiksessä pelaavan Rovaniemen Kiekon taustayhtiöllä RoKi Hockey oy:lla on vähintään 10 000 euroa maksamatonta verovelkaa sekä ulosotossa kaikkiaan 18 455 euroa. Asia selviää verovelkarekisteristä sekä ulosottorekisteristä.

RoKin osalta verovelkojen määrä on päivitetty 31.12.2022 eli velka on yhä avoinna. RoKi Hockey oy:n toimitusjohtaja Janne Hyvärinen sanoo, että verovelat koostuvat arvonlisäveroista ja työnantajamaksuista.

– Joulukuussa kassamme oli tosi tiukalla. Alkuvuodesta saamme kaikki akuutit maksettua pois. Tiedossa oli, että loppuvuoden olemme kovilla, kun meillä oli paljon reissupelejä ja vähän kotipelejä.

Ulosoton kautta RoKia ovat velkoneet esimerkiksi lääkäripalveluita tuottava Mehiläinen, jolle RoKi on pystyssä 4 825 euroa viime toukokuulta alkaen. Listalla ovat myös muun muassa 1 253 euron saatavat Rovaniemen kaupungille syyskuun lopulta alkaen sekä eläkevakuutusyhtiö Ilmariselle 2 768 euroa marraskuun lopulta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.