-

Mikä on paras keitin?

Pohjoisen Polut käy kattavasti läpi eri retkikeitintyyppien plussat ja miinukset. Sen lisäksi kerromme erilaisia niksejä keitinten käyttöön.

Pohjoisen Polut käy kattavasti läpi eri retkikeitintyyppien plussat ja miinukset. Sen lisäksi kerromme erilaisia niksejä keitinten käyttöön.

Tilaajille
Tilaajille
Juttu kuuluu Poluilla -juttusarjaan, jossa nostamme esille Pohjoisen Polkujen parhaita. Tämä juttu on julkaistu ensimmäisen kerran 7. toukokuuta 2022.

Retkikeitintä ostaessa saa päänsä saada helposti pyörälle. Tarjolla on perinteistä spriikeitintä, taskuun mahtuvaa kaasukeitintä, monipolttoainekeitintä ja bensakeitintä sekä trendikästä risukeitintä.

Keittimen valinnassa kannattaa miettiä ensin omia retkeilytarpeita. Jos retkeilee lähinnä kesällä, ei kannata panostaa keittimeen, jonka ominaisuudet ovat parhaimmillaan kolmenkymmenen asteen pakkasilla. Jos taas erilaisten retkiruokien kokkailu on oma juttu, kannattaa valita keitin, jota ei ole tarkoitettu vain pikaiseen vedenkeittoon.

Tämän jutun lukemalla pääset kartalle erilaisten keittimien hyvistä ja huonoista puolista. Mukana on myös konkreettisia niksejä ja vinkkejä, esimerkiksi miten spriikeittimen saa toimimaan kylmällä tai miksi kaasupatruuna kannattaa ravistaa ennen käyttöä.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi