tähtijuttu: Saa­me­lais­kä­rä­jien päätös ei muut­ta­nut Lapin kan­san­edus­ta­jien nä­ke­myk­siä – Markus Mus­ta­jär­veä kui­ten­kin as­kar­rut­taa, onko Avas­ka­rin mieli muut­tu­nut

Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 3. päivän luukku tästä

Tilaajille

Restel osti Classic Pizza Ra­vin­to­lat – ra­vin­to­lan toi­min­ta Levillä jatkuu ostajan mukaan en­ti­sel­lään

Ravintola-alan yhtiö Restel on ostanut Classic Pizza Ravintolat ja Hangon Makaronitehtaan. Niiden liikevaihto oli vuonna 2019 ennen koronapandemiaa yhteensä noin 15 miljoonaa euroa.

Classic Pizza Ravintoloilla on Lapissa yksi toimipaikka Kittilän Levillä. Kaikkien ravintoloiden toiminta jatkuu Restelin mukaan nykyisellään ja työntekijät siirtyvät Restelille vanhoina työntekijöinä.

– Meitä ilahduttaa, että elämäntyömme saa Restelistä kotimaisen ja vastuullisen omistajan, jolla on vahvat taloudelliset resurssit yhtiön tulevaisuuden kehittämiseen, sanoo ravintolaketjun perustaja Juha Toivanen tiedotteessa.

Restelin toimitusjohtajan Mikael Backmanin mukaan yhtiön pitkäaikainen strateginen tavoite on ollut kasvattaa toimintaa myös yritysostoin.

Yhteensä Classic Pizza Ravintolat ja Hangon Makaronitehdas työllistävät 150 työntekijää 12 paikkakunnalla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.