Vaalikone: Katso Lapin Kansan vaa­li­ko­nees­ta, kuka eh­dok­kais­ta on lä­him­pä­nä aja­tus­maail­maa­si

Podcast: Mistä tulee Lapin suurin puolue? Kuun­te­le myös, mikä pu­hut­taa ra­ja­kun­nis­sa vaalien alla

Kolumni: Yksi on juh­lis­ta poissa, kun Suomen toi­sek­si suurin kan­sal­lis­puis­to täyttää ta­sa­vuo­sia

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Re­mon­tin teet­tä­jäl­le ko­ti­ta­lous­vä­hen­nyk­sen uu­dis­tus mais­tuu, yrit­tä­jäl­le vain pieni lisätyö – Ve­rot­ta­ja: ”Emme halua, että vä­hen­nys jää ke­nel­tä­kään saa­mat­ta”

Kotitalousvähennyksen käyttö on kasvanut kaikissa ikäluokissa. Eniten vähennetään asunnon kunnossapito- ja perusparannustöistä aiheutuneita kustannuksia, mutta vanhimmissa ikäluokissa kotitaloustyö sekä hoiva- ja hoitotyö nousevat niiden rinnalle.

Jatkossa kotitalousvähennykseen oikeuttavaa työtä tekevä yritys voi ilmoittaa vähennykseen tarvittavat tiedot Verohallinnolle asiakkaansa puolesta.

– Meillä tämä on merkittävä juttu etenkin maalauspuolella, jossa työn osuus hinnasta on suuri, arvioi Laatutrio Oy:n toimitusjohtaja Veikka Österberg muutosta.

Maalaus- ja kattotöitä sekä aurinkopaneeleja tarjoavan yrityksen toimintatapaan uusi mahdollisuus istuu muitta mutkitta, sillä yleensä se hoitaa jo nyt koko sovitun projektin alusta loppuun asiakkaalle mahdollisimman helpolla tavalla.

Österberg arvioi, että yritykselle koituvan lisätyön määrä asiakasta kohti on niin pieni, että se tullee kuulumaan samaan pakettiin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.