Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Pyykkö vai Ran­ta­pel­ko­nen – So­dan­ky­län kun­nan­joh­ta­ja va­li­taan illalla

Onko Sodankylän uusi kunnanjohtaja kunnanhallituksen esittämä Jari Rantapelkonen vai toinen haastateltu hakija Kalle Pyykkö? Kunnanvaltuuston kokous alkaa illalla kello 18. Samassa kokouksessa valitaan myös uusi hyvinvointi- ja sivistysjohtaja.

Oikeustieteen maisteri Kalle Pyykkö ja valtiotieteiden lisensiaatti ja sotatieteiden tohtori Jari Rantapelkonen.
Oikeustieteen maisteri Kalle Pyykkö ja valtiotieteiden lisensiaatti ja sotatieteiden tohtori Jari Rantapelkonen.
Kuva: LK-Arkisto

Sodankylän kunnanvaltuusto kokoontuu illalla valitsemaan uuden kunnanjohtajan. Valtuuston kokous alkaa kello 18.

Sodankylän kunnanhallitus esittää valtuustolle, että virkaan valitaan valtiotieteiden lisensiaatti ja sotatieteiden tohtori Jari Rantapelkonen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.