Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Nuorten median käyttö: Tik­to­kin suosio uu­tis­läh­tee­nä kasvaa no­peas­ti, mutta nuoret myös suh­tau­tu­vat kriit­ti­ses­ti sen luo­tet­ta­vuu­teen

Lahjoitus: Lapin moot­to­ri­kelk­kai­li­jat saivat vielä yhden jun­nu­kel­kan va­ras­te­tun tilalle

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Pyö­rä­ka­tos sy­ty­tet­tiin tuleen Ro­va­nie­men Vii­rin­kan­kaal­la, samana yönä paloi myös ros­ka­ka­tos lähes samaan aikaan – poliisi kaipaa yhä vih­jei­tä tu­ho­polt­to­vyyh­dis­tä

Rovaniemen Viirinkankaan ja Rantavitikan alueilla paloi maanantain ja tiistain välisenä yönä pyöräkatos, roskakatos ja henkilöautoja. Autot syttyivät, koska ne olivat rakennusten vieressä.

Poliisi epäilee rikoskomisario Mikko Halmeen mukaan, että tekijä tai tekijät voivat olla samoja kuin viime syksynä ja tämän vuoden tammikuussa, kun kaupungissa poltettiin useampia taloyhtiöiden roskakatoksia ja henkilöautoja.

– Sellainen epäily on. Poliisi pyytää silminnäkijöiden havaintoja tapahtumista. Erityisesti, jos on tietoa palon alkuvaiheesta tai sytytyshetkestä, Halme sanoo.

Pyöräkatos ja henkilöauto paloivat Väinämöisentie 21:n pihalla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.