Vaalikone: Katso Lapin Kansan vaa­li­ko­nees­ta, kuka eh­dok­kais­ta on lä­him­pä­nä aja­tus­maail­maa­si

Podcast: Miksi edes kam­pan­joi­da, kun edus­kun­ta­paik­ka vaatisi ih­met­tä? Vie­raa­na Eemeli Kajula ja Elina Kuula

Kysely: Oletko kokenut tai to­dis­ta­nut häi­rin­tää ur­hei­lus­sa?

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Put­ka­reis­sul­le kul­je­tet­tu hu­ma­lai­nen äityi vä­ki­val­tai­sek­si po­lii­si­au­tos­sa Tor­nios­sa – yritti tarrata kul­jet­ta­jaan ja löi toista po­lii­sia päähän

Torniossa toikkaroinutta miestä epäillään virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja pahoinpitelystä. Väkivaltatilanteeseen johtaneet tapahtumat saivat alkunsa Jokivarrentiellä perjantai-iltana.

Poliisipartio oli suorittamassa liikenteen valvontaa, kun poliisikaksikko huomasi mieshenkilön hoipertelemassa keskellä ajorataa autojen seassa. Partio pysähtyi jututtamaan miestä. Keskustelun aikana kävi ilmi, että ulkomaalainen mies oli tukevassa humalassa.

Juttutuokion aikana mies ei osannut kertoa, mistä hän oli tulossa tai mihin oli menossa. Myös asuinpaikka jäi epäselväksi, eikä miehen tuttuihin saatu poliisin mukaan yhteyttä. Partio päätti, ettei vahvasti päihtynyttä kulkijaa voinut jättää kulkemaan, ja mies päätettiin kuljettaa putkaan selviämään.

Henkilöautomallisen poliisiauton takapenkillä mies ei vaikuttanut viihtyvän. Putkareissulle matkalla ollut kulkija kurkotti kesken ajon ja yritti tarttua autoa kuljettaneeseen poliisiin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.