tapahtumat: Pe­rin­tei­siä juh­lal­li­suuk­sia, tal­vi­uin­tia ja yh­teis­lau­lua – näin it­se­näi­syys­päi­vää vie­te­tään Ro­va­nie­mel­lä

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

vaalikone: Lapin Kansan vaa­li­ko­ne on nyt auki – Löydä it­sel­le­si sopiva ehdokas

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Pre­si­dent­ti­eh­dok­kai­den puo­li­sot ker­to­vat, mitä he ajat­te­le­vat mah­dol­li­ses­ta edus­tus­roo­lis­taan – "Huo­leh­din, että Pekka saa rau­hoit­tua ja levätä"

Esittelemme presidenttiehdokkaiden puolisot, joista yhdelle voi osua merkittävä rooli presidentin tukijana ja kumppanina kotona sekä maailmalla. Puolisot avaavat myös omia näkemyksiään ja uraansa.

Ehdokkaiden puolisot Merja Rehn, Suzanne Innes-Stubb ja Kirsi Aaltola osallistuivat lauantaina 11. marraskuuta ensikodin avajaisiin Helsingissä.
Ehdokkaiden puolisot Merja Rehn, Suzanne Innes-Stubb ja Kirsi Aaltola osallistuivat lauantaina 11. marraskuuta ensikodin avajaisiin Helsingissä.
Kuva: Mauri Ratilainen

Presidentin puolison rooli on näköalapaikka, jossa on myös vaikutusmahdollisuuksia. Suomen laissa puolison tehtävää ei kuitenkaan tunneta, eikä sille ole määritelty mitään reunaehtoja. Tehtävästä ei myöskään makseta palkkaa.

Presidentti Sauli Niinistön vaimo, tohtori Jenni Haukio on kulkenut Niinistön rinnalla molemmat presidenttikaudet.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.