Vaalikone: Katso Lapin Kansan vaa­li­ko­nees­ta, kuka eh­dok­kais­ta on lä­him­pä­nä aja­tus­maail­maa­si

Podcast: Miksi edes kam­pan­joi­da, kun edus­kun­ta­paik­ka vaatisi ih­met­tä? Vie­raa­na Eemeli Kajula ja Elina Kuula

Kysely: Oletko kokenut tai to­dis­ta­nut häi­rin­tää ur­hei­lus­sa?

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Pre­si­den­tin hyvä olla mukana ve­nä­läis­tu­ris­ti­pää­tök­ses­sä, sanoo kon­su­li­pääl­lik­kö – "Aika epä­to­den­nä­köis­tä, että ve­nä­läis­ten tulo Suomeen ko­ko­naan py­säh­tyi­si"

Ulkoministeriön konsulipäällikön Jussi Tannerin mukaan mahdollisilla viisumirajoituksilla on ulkopoliittisia seurauksia, joista koko ulkopoliittisen johdon presidentti mukaan lukien on oltava tietoinen. Vaihtoehtojen valmistelu on edennyt niin, että poliittinen keskustelu niistä voi alkaa. Kokoomusnuoret aloitti tiedotuskampanjan venäläisturisteille.

Kokoomusnuoret osti venäjänkielisen mainoksen Vaalimaan raja-aseman tien varresta tiedottaakseen turisteille heidän maansa sotarikoksista.
Kokoomusnuoret osti venäjänkielisen mainoksen Vaalimaan raja-aseman tien varresta tiedottaakseen turisteille heidän maansa sotarikoksista.
Kuva: Kokoomusnuoret

Hallitus todennäköisesti pohtii tällä viikolla keinoja uusien viisumien myöntämisen kiristämiseksi ulkoministeriön kartoittamien vaihtoehtojen perusteella.

Ulkoministeriön konsulipäällikkö Jussi Tanner muistuttaa, että jokaisella vaihtoehdolla on myös ulkopoliittiset seurauksensa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.