Lapin Kansa live: Arctic Volley kohtaa lii­gas­sa Jy­my­Vol­leyn – katso huip­pu­len­to­pal­loa suorana kello 18.30

Pääkirjoitus: Hal­li­tuk­sen on lei­kat­ta­va lisää, jos se aikoo pysyä ta­voit­teis­saan

Yritykset: Iissä si­jait­see eri­koi­nen ki­vi­jal­ka­kaup­pa, joka tun­ne­taan ete­läs­sä asti – Yrit­tä­jä­si­sa­ruk­sil­la on edel­leen myyn­nis­sä 10 000 VHS-ka­set­tia

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Posion kunta ei aio vielä luo­vut­taa, vaikka sen eh­dot­ta­ma Ko­rouo­man kan­sal­lis­puis­to­han­ke ei men­nyt­kään läpi – Kun­nan­hal­li­tuk­sen pu­heen­joh­ta­ja: ”Yksi vaih­to­eh­to on laa­jen­taa aluetta Ro­va­nie­men Aut­ti­kön­kääl­le”

Posion kunta ei aio vielä luovuttaa, vaikka sen ehdottama Korouoman kansallispuistohanke ei mennytkään läpi. Itä-Lapin seutukuntaan Posion kanssa kuuluva Salla sen sijaan saa uuden kansallispuiston kun Suomen kansallispuistoverkostoa laajennetaan kahdella puistolla. Toinen on Evon tiedekansallispuisto.

Hakijoita oli viisi. Asiasta tiedotettiin tiistaina tiedotustilaisuudessa.

– Emme vielä luovuta. Otamme tämän jossakin vaiheessa kunnanjohdossa uudelleen pohdittavaksi, kunnanhallituksen puheenjohtaja Olavi Lehtiniemi sanoo.

Lehtiniemen mukaan mahdolliselle uudelle kansallispuistojen hakukierrokselle Posion on kyettävä laajentamaan puistoaluetta melko reippaasti.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.