Onnettomuudet: Rat­ti­juop­po ajoi stop-mer­kin takaa auton eteen Tor­nios­sa

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Porin pri­kaa­tin va­rus­mies kuoli Puo­lus­tus­voi­mien maas­to­au­ton suis­tut­tua ojaan – kolme va­rus­mies­tä louk­kaan­tui

Porin prikaati järjestää kriisitukea tapahtuneen vuoksi.

Porin prikaatin varusmies kuoli keskiviikkoaamuna Luumäen ja Utin välillä liikenneonnettomuudessa, Puolustusvoimat kertoo. Lisäksi kolme varusmiestä loukkaantui, ja heidät vietiin sairaalahoitoon.

Onnettomuudessa varusmiehen kuljettama Defender-maastoauto suistui ojaan ja kaatui ympäri. Turma tapahtui aamukymmenen aikaan valtatiellä 6, Kannuskosken liittymän läheisyydessä.

Puolustusvoimien mukaan onnettomuuteen joutuneet varusmiehet osallistuivat Satakunnan tykistörykmentin harjoitukseen.

Etelä-Karjalan pelastuslaitoksen mukaan onnettomuuspaikalla oli jonkin aikaa pelastuslaitoksen liikenteenohjaus ja vain yksi ajokaista käytössä. Paikalla oli Etelä-Karjalan pelastuslaitoksen lisäksi myös Puolustusvoimien pelastusyksikkö.

Ei muita ajoneuvoja osallisina

Porin prikaatin everstiluutnantti Teemu Hokkanen kertoi STT:lle, ettei osaa kertoa tapahtumien kulusta ja että poliisi tutkii tapahtunutta. Hänen käsittääkseen onnettomuudessa ei ollut osallisena muita ajoneuvoja. Olosuhteet olivat onnettomuushetkellä tiettävästi hyvät ja ilma oli kirkas, Hokkanen sanoi.

Hän ei voinut kertoa lisätietoja onnettomuudessa kuolleesta tai siinä loukkaantuneista varusmiehistä.

Poliisi jatkaa turmaan johtaneiden syiden tutkintaa. Porin prikaati järjestää kriisitukea tapahtuneen vuoksi.