Onnettomuus: Au­toi­li­ja törmäsi ala­ikäi­seen pyö­räi­li­jään Iva­los­sa ja pakeni pai­kal­ta

Sää: Harmaa loska väistyy pian - ensi viikon hiih­to­lo­ma­lai­sil­le lu­va­taan jo au­rin­koi­sem­pia hiih­to­ke­le­jä

Tilaajille

Poh­jois­suo­ma­lais­mie­hel­le sa­not­tiin, ettei hän kävele enää koskaan – Useat po­ti­las­va­hin­ko­il­moi­tuk­set eivät joh­ta­neet toi­vot­tuun tu­lok­seen

Potilasvahinkoilmoituksia tehdään tänä vuonna ennätysmäärä, jos ilmoitusten määrä jatkaa loppuvuonna kasvuaan arvioidulla tavalla. Potilasvakuutuskeskuksen johtaja: Hän on mennyt hoitoon eivätkä oireet ole parantuneet vaan päinvastoin tilanne on huonontunut, mutta silti hän ei lain perusteella ole oikeutettu korvauksiin.

Pohjoissuomalaisen miehen selkä kipeytyi kuntosalilla muutama vuosi sitten. Hän hakeutui lähimpään terveyskeskukseen, kun kipu ei ottanut laantuakseen. Lääkäri määräsi kipulääkkeitä ja lihasrelaksantteja. Ne eivät kuitenkaan auttaneet.

Kun jalkapohjista alkoi hävitä tunto, mies sai lääkäriltään lähetteen OYSin yhteispäivystykseen. Siellä hänelle määrättiin lisää lääkkeitä.

Mies siirrettiin kotikuntansa sairaalaan kivun hoitamiseksi. Sieltä mies kotiutettiin, vaikka jalat eivät kantaneet kunnolla ja hoitaja joutui saattamaan hänet autoon pyörätuolilla.

Kotona kävely muuttui yhä hankalammaksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.