Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Kolumni
Tilaajille

Pes­si­mis­ti tietää, että kesä meni jo – on jo aika stres­sa­ta tulevaa talvea

Varma vanhuuden merkki: kesät menevät vuosi vuodelta nopeammin. Tällä mittarilla olen jo ikäloppu.

Tykkään viettää kesäloman alkukesällä, koska se on ihmisen ja luonnon parasta aikaa. Ehkä juuri siitä syystä kesä loppuu mielikuvissani jo ennen kuin ehtii kunnolla alkaakaan.

Vaikka tänä kesänä lomailen sekä alku- että loppukesällä, siitä ei ole apua ennenaikaiseen syyshyökkäykseen. Tämä kesä oli tässä -fiilis iski jo heinäkuun puolessa välissä.

Suomalaisten suhtautuminen kesään ja sen päättymiseen vaikuttavat olevan hyvin herkkiä asioita.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.