tähtijuttu: Kemin Seudun Osuus­pan­kin hen­ki­lös­tö kyy­ne­leh­ti poh­joi­sen isosta pank­ki­jät­ti­läi­ses­tä ulos­jää­mis­tä

Tilaajille

Pe­rus­tus­la­ki­va­lio­kun­ta jatkaa Antti Rinteen joh­dol­la koko ke­vät­kau­den – Oja­la-Nie­me­län sai­raus­lo­ma jatkuu

Eduskunnan työläin valiokunta, perustuslakivaliokunta jatkaa kansanedustaja Antti Rinteen johdolla koko kevätkauden. Peviä johtaneen kansanedustaja Johanna Ojala-Niemelän sairausloma jatkuu toukokuun loppuun asti. Ojala-Niemelän aivokasvain leikattiin joulukuussa, ja hän on toipunut hyvin.

Lääkäri on suositellut kansanedustaja Johanna Ojala-Niemelälle, että hän ei palaisi töihin eduskuntaan ennen toukokuun loppua.
Lääkäri on suositellut kansanedustaja Johanna Ojala-Niemelälle, että hän ei palaisi töihin eduskuntaan ennen toukokuun loppua.
Kuva: Jussi Leinonen

Kansanedustaja Johanna Ojala-Niemelä (sd.) kertoo Lännen Medialle, että toipuminen joulukuun puolivälissä tehdystä aivokasvainleikkauksesta on edistynyt ongelmitta ja aikataulussaan. Patologille lähetetyistä näytteistä ilmeni pian leikkauksen jälkeen, että kasvain ei ollut syöpä.

Oulun yliopistollisessa keskussairaalassa tehty operaatio oli kuitenkin suuri, ja lääkäri suositteli Ojala-Niemelälle, että hän ei palaisi töihin eduskuntaan ennen toukokuun loppua. Lääkäri arvioi Ojala-Niemelän työkuntoisuuden tällä viikolla, koska hänen sairauslomansa olisi päättynyt sunnuntaina 14. maaliskuuta.