Onnettomuudet: Rat­ti­juop­po ajoi stop-mer­kin takaa auton eteen Tor­nios­sa

Lapin Kansan kalakilpailu: Suuria ahvenia ja hurjia har­juk­sia

Rakentaminen: Miika Moi­la­nen on ra­ken­ta­nut mas­sii­vis­ta hir­si­ta­loaan jo viisi vuotta

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Pe­rus­suo­ma­lais­ten kä­den­jäl­ki näkyy maa­han­muu­tos­sa – SPR:n pääl­lik­kö pelkää ar­vaa­ma­ton­ta seu­raus­ta, jos työt­tö­mäk­si jää­väl­tä viedään oles­ke­lu­lu­pa

Hallitusohjelmassa on monia tiukennuksia maahanmuuttoon. Perussuomalaiset voitti tämän väännön hallitusneuvotteluissa, arvioi eduskuntatutkija Markku Jokisipilä. Työhön saa Suomeen tulla, kunhan pysyy töissä.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra poistui maahanmuuttoneuvotteluista voittajana. Humanitaarinen maahanmuutto tiukkenee merkittävästi.
Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra poistui maahanmuuttoneuvotteluista voittajana. Humanitaarinen maahanmuutto tiukkenee merkittävästi.
Kuva: MAURI RATILAINEN

Uusi oikeistohallitus kiristää merkittävästi varsinkin humanitaarista maahanmuuttoa. Töihin tulevat ovat tervetulleita, kunhan palkka on riittävä.

Yksi esimerkki tiukennuksista on, että työperusteinen oleskelulupa pysyy voimassa vaan työssä ollessa. Suomesta on poistuttava, jos jää työttömäksi eikä saa uutta työtä kolmen kuukauden aikana.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi