Pääkirjoitus: Lapin kes­kus­ta­joh­don on poh­dit­ta­va, onko Väy­ry­ses­tä enemmän haittaa vai hyötyä eh­dok­kaa­na – tilanne on puo­lueel­le nolo ja kiu­sal­li­nen

kolumni: Mies, sinäkin voit ra­ken­taa uran, säi­lyt­tää poi­ka­ni­me­si ja olla vahva it­se­näi­nen mies – muista vain roolisi hei­kom­pa­na su­ku­puo­le­na

Pe­rä­kont­ti­kirp­pik­set alkavat

Peräkonttikirppikset ovat olleet suosittuja.
Peräkonttikirppikset ovat olleet suosittuja.

Peräkonttikirppikset ovat tänä vuonna keskiviikkoisin uudessa paikassa Lumilinnan parkkipaikalla klo 16-20 ja lauantait ovat tuttuun tapaan Kauppatorilla klo 9-17. Kirppikset alkavat lauantaina 4. kesäkuuta ja jatkuvat koko kesän aina 3.9.2022 asti. Lumilinnalla on keskiviikkona 15.6. klo 18 Saarni Sirkuksen esitys, jolloin alueella voi olla ruuhkaa.

Lumilinnan parkkipaikan valloittamisen lisäksi tänä vuonna uutta on myös se, että yhdistykset, järjestöt ja seurat saavat myydä käytettyä ja tarpeetonta tavaraa yksityishenkilöiden lisäksi varojen hankintaa varten ilman toripaikkamaksua. Kirppikset on tarkoitettu edelleen ei-kaupallisille toimijoille.

Myytävien tavaroiden tulee olla omia, käyttökelpoisia ja siistejä. Myytäväksi ei saa tuoda elintarvikkeita, romuja, lumppuja ja käytettyjä autoja. Myyjän on pidettävä myyntipaikkansa siistinä ja toriajan päätyttyä vietävä pois kaikki tavaransa ja myynnissä käyttämänsä välineet.

Kirpputorille ei tarvitse ilmoittautua.