Pääkirjoitus: Ay-lii­ke ja hal­li­tus ovat ajau­tu­neet jää­rä­päi­syyt­tään pat­ti­ti­lan­tee­seen, mistä kum­man­kin on vaikea pe­rään­tyä

Lakko: Työ­tais­te­lu kes­keyt­tää ju­na­lii­ken­teen ensi tors­tai­na vuo­ro­kau­den ajaksi, lakko ei koske Poh­jois-Suo­men hen­ki­lö­yö­ju­na­lii­ken­net­tä

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Pello sai kun­nia­mai­nin­nan koi­ra­ys­tä­väl­li­syy­des­tään – "Näkyy kun­tast­ra­te­gias­sa"

Pellon kunta palkittiin kunniamaininnalla Kennelliiton Suomen koiraystävällisin kunta -kilpailussa. Palkinto luovutettiin kunnan edustajille Helsingissä Kuntamarkkinoilla keskiviikkona.

Pellon palkitsemista perusteltiin sillä, että vaikka kunta on pieni, siellä koirien merkitys liikuttajina ja ihmisen parhaana ystävänä on nostettu tärkeään asemaan.

– Koiraystävällisyys näkyy kuntastrategiasta lähtien aina käytännön arkisiin toimenpiteisiin kunnassa. Meille on tärkeää, että koiraihmisillä on helppo toimia arjessa kunnan alueella, kunnanjohtaja Katja Jaako-Körkkö toteaa kunnan tiedotteessa.

Jaako-Körkkö korostaa Pellossa olevan paljon aktiivista harrastajaväkeä ja koiraihmisiä. Erityiskiitoksensa hän antaa eläinlääkäri Pekka Salmiselle pyyteettömästä työstä.

Koiraystävällisimmäksi kunnaksi valittiin Uudellamaalla sijaitseva Mäntsälä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.