Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Pel­ko­sen­nie­men mo­lem­mat lää­kä­rit ir­ti­sa­nou­tui­vat – taus­tal­la kuntien ris­ti­rii­ta vuo­deo­sas­tos­ta: "Tämä on surkea tilanne kun­ta­lai­sil­le"

Pelkosenniemen johtava lääkäri Veli-Matti Varmo irtisanoutui virastaan, koska sen hoitaminen on hänen mukaansa tehty mahdottomaksi.
Pelkosenniemen johtava lääkäri Veli-Matti Varmo irtisanoutui virastaan, koska sen hoitaminen on hänen mukaansa tehty mahdottomaksi.
Kuva: Pekka Aho

Pelkosenniemellä ja Savukoskella saatetaan pian olla kokonaan ilman lääkäripalveluja, sillä kuntayhtymän molemmat lääkärit ovat irtisanoutuneet.

Kuntayhtymän johtava lääkäri Veli-Matti Varmo irtisanoutui virastaan viime viikolla Pelkosenniemen ja Savukosken kuntien edustajien yhteisen tapaamisen päätteeksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.