pääkirjoitus: Saa­me­lais­kä­rä­jät hy­väk­syi kiis­tel­lyn saa­me­lais­la­ki­esi­tyk­sen lähes yk­si­mie­li­ses­ti – vas­taa­vaa komp­ro­mis­si­ha­lua toi­voi­si löy­ty­vän edus­kun­nas­ta­kin

Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 3. päivän luukku tästä

Tilaajille

Pan­nu­ka­kut tulevat Ro­va­nie­mel­le – Uusi ra­vin­to­la avau­tuu, kunhan keit­tiö­ko­neet saa­pu­vat

Leviltä ja Oulusta tuttu ravintola avaa ovensa Sampokeskuksessa alkuvuoden aikana.

Kauppakeskus Sampokeskukseen avataan vuodenvaihteen jälkeen Pannukakkutalo-ravintola. Nimensä mukaisesti se tarjoilee pannukakkuja suolaisten ja makeiden täytteiden kera.

Pannukakkutalo on suomalainen franchising-ketju, jonka toimipisteitä on ollut muun muassa Jyväskylässä, Oulussa ja Kuopiossa. Tällä hetkellä eteläisemmät paikat hakevat uusia liiketiloja, mutta Levillä sijaitseva ravintola on täydessä toiminnassa.

Levin ja pian myös Rovaniemen Pannukakkutalojen yrittäjä Samuli Määttä arvelee, että ravintola saadaan auki helmikuun paikkeilla.

– Tällä hetkellä tiettyihin koneisiin on pitkät toimitusajat johtuen laitteiden komponenteista, ja ravintolan aukeaminen riippuu paljolti siitä, milloin näitä osia saadaan, Määttä kertoo.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.