Korot: Ra­hoi­tus­vas­ti­ke seit­se­män­ker­tais­tuu – lainan ly­hen­tä­mi­nen ja korkea korko nos­ta­vat asu­mis­ku­lu­ja hui­mas­ti ke­vääl­lä

Kolumni: Mikä on metsä?

Hiihto: Tor­nio­lai­nen 19-vuo­tias Niko Anttola va­lit­tiin Suomen MM-jouk­kuee­seen Pla­ni­caan – mukana kaik­kiaan 17 hiih­tä­jää

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Päi­vä­kir­ja: Mahtava matka olla mukana

Vuosi sitten siitä jo puhuttiin, marraskuussa ilmoittauduin ja helmikuussa vahvistin osallistumiseni Tampereen Suomi Gymnaestradan Kirkkaat vedet -kenttäohjelmaan.

Ensimmäisissä harjoituksissa kaikilla oli sama ajatus: mahtavaa, kun on jokin projekti, opetella uutta ja haastaa itseään.  Musiikki, ohjelma ja asu vaikuttivat mieluisilta. Tunne on sama kuin olisi lähdössä matkalle, josta tietää etukäteen paljon, mutta ei kaikkea.

Ensiaskeleet, ensimmäiset liikkeet, sitten paikkamerkit ja kuviot. Ohjelma rakentuu osa osalta, sujuu aina paremmin. Samoja kuvioita harjoiteltiin pitkin Suomen voimisteluseuroja.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.