Kannanotto: Por­mes­ta­ri ei innosta kaikkia Enon­te­kiöl­lä – vii­si­tois­ta val­tuu­tet­tua vaatii, ettei por­mes­ta­ria edes har­kit­tai­si

Historia: Pi­ka­luis­te­lun kul­tai­set vuodet osuivat 1960-lu­vul­le – Lapin Lukko oli ai­koi­naan Suomen joh­ta­via luis­te­lu­seu­ro­ja ja kas­vat­ti monta olym­pia­edus­ta­jaa

Tilaajille

”Oulun ottelu har­mit­taa” – RoPSin kausi oli ur­hei­lul­li­ses­ti hyvä, mutta ta­lou­del­li­ses­ti huono, arvioi seu­ra­joh­ta­ja Risto Niva.

Rovaniemen Palloseura jatkaa ensi kaudella Ykkösessä hävittyään liigakarsinnan toisen pelin Oulussa AC Oulua vastaan maalein 2-0. Rovaniemen Palloseuran seurajohtaja Risto Niva, miten vedät kauden yhteen?

– Joukkue ansaitsee kiitettävän arvosanan. Ei minulla ollut älyttömiä odotuksia. Nuoret rovaniemeläiset pelaajat nostivat hurjasti tasoaan. Ei talven Suomen Cupin perusteella voinut näin hyvää sijoitusta odottaa. Urheilullisesti kausi kääntyy hienosti hyvän puolelle.

Harmittaako liiganousun täpärä menettäminen? Liigakarsinnan ensimmäisen osaottelun jälkeen RoPSilla oli varsin vankka ote sarjanousuun.

– Kyllä se harmittaa, mutta tällaista tämä on. Sen punaisen (Geoffrey Acheampongin ulosajo) jälkeen me olimme huonompia. Se punainen oli lopulta ratkaiseva. Turha tätä kuitenkaan on jäädä murehtimaan, vaan laitamme uutta matoa koukkuun.