Vaalikone: Katso Lapin Kansan vaa­li­ko­nees­ta, kuka eh­dok­kais­ta on lä­him­pä­nä aja­tus­maail­maa­si

Tuulivoima: Itä-Lap­piin voi nousta maan suurin tuu­li­puis­to, jos tut­ka­on­gel­miin löytyy rat­kai­su

Kysely: Oletko kokenut tai to­dis­ta­nut häi­rin­tää ur­hei­lus­sa?

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

On­net­to­muus Kallin hiih­to­kes­kuk­ses­sa: Moot­to­ri­kelk­ka törmäsi kahteen lu­mi­lau­tai­li­jaan – Poliisi nuo­ril­le sil­min­nä­ki­jöil­le: Puhukaa asiasta ai­kuis­ten kanssa

Rovaniemi

Kallin hiihtokeskuksessa Keminmaassa sattui maanantaina alkuillasta rinneonnettomuus, jossa rinneyhtiön moottorikelkka törmäsi kahteen lumilautailijaan.

Rinneyhtiön yrittäjä Ilkka Yli-Öyrä kertoo, että työntekijä oli ollut tekemässä hissin käyttöturvallisuuteen liittyvää työtehtävää. Onnettomuuden sattuessa kuljettaja oli tulossa kelkalla alas, kunnes toistaiseksi tuntemattomasta syystä törmäsi laskijoihin.

– En nähnyt onnettomuutta, mutta näin kelkan liikkeessä ennen onnettomuutta, ja vauhti oli todella hiljainen, Yli-Öyrä kuvailee.

Paikalle hälytettiin ensihoito ja sitä avustamaan pelastuslaitos. Lisäksi poliisi tutkii onnettomuutta. Kaikki kolme osallista toimitettiin sairaalaan. Poliisin mukaan yksi onnettomuudessa osallisena ollut loukkaantui vakavasti, mutta hän ei ole hengenvaarassa.

Turma sattui alkuillasta noin kello 16.30.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.