Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Kolumni
Tilaajille

Onneksi olkoon ja pa­hoit­te­lut

Haluatko parempia sosiaali- ja terveyspalveluja? Vaaditko pienempiä ryhmäkokoja kouluihin ja päiväkoteihin? Oletko subjektiivisen päivähoito-oikeuden ja pidemmän perhevapaan kannattaja? Tervehditkö ilolla oppivelvollisuusiän nostoa? Hurraatko vanhushoivan kohennukselle?

Kannatatko lisäsatsauksia koulutukseen ja tutkimukseen? Huudatko parempien maanteiden perään? Liputatko puhtaamman teknologian puolesta? Havitteletko uutta kännykkää? Haaveiletko sähköautosta? Uneksitko isommasta asunnosta ja talviasuttavasta mökistä? Ansaitsetko palkankorotuksen? Rakastatko pohjoismaista hyvinvointivaltiota?

Jos vastasit kyllä, olet bkt-ihminen. Onneksi olkoon ja pahoittelut.

Bruttokansantuote (bkt) tarkoittaa kansantaloudessa vuoden aikana tuotettujen tavaroiden ja palvelujen arvoa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.