Mainos

”Omia kun­ta-ai­vo­ja pittää haas­taa” – kohti muu­tos­myön­teis­tä ja virheet sal­li­vaa työ­yh­tei­söä

Muoniossa ollaan onnellisia luonnostaan ja arvostetaan yhteisöllistä kulttuuria, jossa pyritään hyväksymään virheet ja näkemään muutokset mahdollisina kasvunpaikkoina. Millainen on uuden ajan kuntaorganisaatio? Miten virheiden pelkoa saadaan taklattua?

-

Kuuntele Itkua vai iloa – työskentely tulevaisuuden kunta-alalla -podcastin kolmas jakso alta:

Muutos niin kuntakentällä, kuin laajemminkin maailmassa koskettaa myös muoniolaisia, kunnan tehtäviä ja hyvinvointijohtamista. Tässä Itkua vai iloa – työskentely tulevaisuuden kunta-alalla -podcastin jaksossa pysähdytään erityisesti mielenkiintoisten muutosten ja virheiden varomisen välttämisen äärelle. Muutos vaatii aina työtä ja toimia. Meillä jokaisella on suitset kädessä, eli mahdollisuus toimia aktiivisesti ja vaikuttaa konkreettisesti. Muutoksen edessä Muoniossa kysymys kuuluukin: miten yhdessä lähdetään tekemään työtä kohti uutta?

Miten reagoidaan onnistuneesti mokiin tai muutoksiin? Onko täydellisyys tavoiteltavaa? Muonion jaksossa aiheeseen pureutuvat kunnanjohtaja Laura Enbuska-Mäki sekä Tekijöiden Lappi -hankkeen Henna Kymäläinen ja Marianne Kuisma.

Muonion kunnanjohtaja Laura Enbuska-Mäki
Muonion kunnanjohtaja Laura Enbuska-Mäki
-