ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Oma­ko­ti­ta­lo syttyi aamulla uu­del­leen tuleen yöl­li­sen keit­tiö­pa­lon jälkeen – pe­las­tus­lai­tok­sen mukaan talo tu­hou­tuu täysin

Omakotitalossa Kolarissa Muoniontiellä syttyi tulipalo lauantaiyönä.

Lapin pelastuslaitokselta kerrotaan, että pelastuslaitos sai hälytyksen keskisuuresta rakennuspalosta Kolarin Muoniontielle ensimmäisen kerran lauantaiyönä yhden jälkeen.

– Keittiössä oli syttynyt jonkinlainen tulipalo, jonka pelastuslaitos kävi sammuttamassa. Koira oli herättänyt asukkaat ja henkilövahingoilta vältyttiin, Lapin pelastuslaitoksen päivystävä palomestari kertoo.

Erikoiseksi tapauksen tekee se, että kohde syttyi uudelleen palamaan. Tällä kertaa ilmoituksen pelastuslaitokselle teki ohikulkija aamulla ennen yhdeksää.

– Ohikulkija soitti aamulla, että talon kattorakenteet ovat tulessa. Talo oli jo siinä vaiheessa tyhjiltään yöllisen palon jäljiltä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.