Vaalikone: Katso Lapin Kansan vaa­li­ko­nees­ta, kuka eh­dok­kais­ta on lä­him­pä­nä aja­tus­maail­maa­si

Podcast: Mistä tulee Lapin suurin puolue? Kuun­te­le myös, mikä pu­hut­taa ra­ja­kun­nis­sa vaalien alla

Vaalit: Kuka on edus­kun­ta­vaa­lien Lapin ää­ni­ha­ra­va? Veikkaa ja voita

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Oma kokemus arjen ka­ri­kois­ta ja­los­tui lii­ke­ideak­si – Tuija Pik­ku­hoo­ka­na kokkaa ih­mis­ten ko­deis­sa

Sodankyläläinen Tuija Pikkuhookana tarjoaa apua arjesta selviytymiseen Kaupasta Kattilaan -kotipalvelun avulla. Arkiapu voi olla ruuanlaiton ja ostostenteon lisäksi myös siivousta ja lumitöitä.

Tuija Pikkuhookana pakkaa savuporoviinereitä asiakkaalle kotonaan Sodankylän Sattasessa. Kotikeittiö on nyt käytössä tavallisesta poiketen, sillä yleensä hän kokkaa asiakkaan luona.

Kotipalvelu Kaupasta Kattilaan hoitaa nimensä mukaisesti esimerkiksi ruokaostokset ja ruuanlaiton, mutta voi myös siivota tai tehdä vaikka lumitöitä.

Asiakas maksaa ajasta, jonka Pikkuhookana hänen luonaan viettää. Palvelusta voi saada kotitalousvähennystä ja maksuksi käy myös kunnan palveluseteli.

Tuore yrittäjä säteilee iloa ympärilleen. Aina niin ei ole ollut. Omakohtaiset kokemukset elämän karikoista ja niistä selviämisestä ovat tärkeässä roolissa kun hän kertaa kulkemaansa tietä kotipalveluammattilaiseksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.