Jalkapallo: "Oli hienoa huo­ma­ta, että seu­ral­la on kova luotto osaa­mi­see­ni", ku­vai­lee ro­va­nie­me­läis­jal­ka­pal­loi­li­ja Vilma Koi­vis­to siir­toaan yhteen Ruotsin huip­pu­jouk­kueis­ta

Pääkirjoitus: Venäjä jatkaa hyb­ri­di­ope­raa­tio­taan Suomen rajalla niin kauan kun se katsoo hyö­ty­vän­sä siitä

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Oma kokemus arjen ka­ri­kois­ta ja­los­tui lii­ke­ideak­si – Tuija Pik­ku­hoo­ka­na kokkaa ih­mis­ten ko­deis­sa

Sodankyläläinen Tuija Pikkuhookana tarjoaa apua arjesta selviytymiseen Kaupasta Kattilaan -kotipalvelun avulla. Arkiapu voi olla ruuanlaiton ja ostostenteon lisäksi myös siivousta ja lumitöitä.

Tuija Pikkuhookana pakkaa savuporoviinereitä asiakkaalle kotonaan Sodankylän Sattasessa. Kotikeittiö on nyt käytössä tavallisesta poiketen, sillä yleensä hän kokkaa asiakkaan luona.

Kotipalvelu Kaupasta Kattilaan hoitaa nimensä mukaisesti esimerkiksi ruokaostokset ja ruuanlaiton, mutta voi myös siivota tai tehdä vaikka lumitöitä.

Asiakas maksaa ajasta, jonka Pikkuhookana hänen luonaan viettää. Palvelusta voi saada kotitalousvähennystä ja maksuksi käy myös kunnan palveluseteli.

Tuore yrittäjä säteilee iloa ympärilleen. Aina niin ei ole ollut. Omakohtaiset kokemukset elämän karikoista ja niistä selviämisestä ovat tärkeässä roolissa kun hän kertaa kulkemaansa tietä kotipalveluammattilaiseksi.

Tuija Pikkuhookana laittaa ruokaa pääosin asiakkaan kotona. Tällä kertaa hän kuitenkin leipoo omassa kotikeittiössään savuporoviinereitä.
Tuija Pikkuhookana laittaa ruokaa pääosin asiakkaan kotona.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita