Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 8. päivän luukku tästä

Tähtijuttu: Kuo­hun­ta on takana, kuu­le­mi­set voivat alkaa – Uusi ko­mis­saa­ri: ha­luam­me kuulla myös saa­me­lais­ten voi­ma­va­rois­ta

Kolumni: Kun ju­nio­ri­val­men­ta­ja puuttui ra­sis­ti­seen ni­mit­te­lyyn, hän sai kolmen ottelun toi­min­ta­kiel­lon ja seura sakot

Mainos: Lapin Kansan joulutarjous: Lapin Kansa Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Kolumni
Tilaajille

Ojenna auttava käsi – vaikka vain itsesi tähden

Tämä syksy on tuntunut harvinaisen raskaalta ja pimeältä. En varmasti ole ainoa, joka on murehtinut tulevan talven sähkölaskuja, kun nousevista ruokakustannuksistakin pitäisi selvitä eikä dieselautolla ajelukaan erityisen edukasta ole. Pää on täynnä huolta ja vaikuttamisen mahdollisuudet ovat vähissä.

Pari kolme viikkoa sitten olin ulkoiluttamassa koiraa pyörällä. Kevyen liikenteen väylän reunassa poika tuskaili paikaltaan luiskahtaneiden ketjujen kanssa. Mitä minä tein? Ajoin ahdistuspäissäni ohi.

Tilanne kalvoi minua päivittäin sen jälkeen. Miksi jätin auttamatta, kun olisin osannut? Etenkin, kun kyseessä oli lapsi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.