Porocup: Luonto näytti voi­man­sa – kisa jou­dut­tiin kes­keyt­tä­mään

kolumni: Kuka sinä olet sil­loin, kun kukaan ei ole kat­so­mas­sa?

pääkirjoitus: Esi­mer­kil­lä on voimaa

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Nyt alkaa gril­lauk­sen vihreä val­lan­ku­mous – aset­te­le ri­ti­läl­le esi­mer­kik­si kuk­ka­kaa­lia, pap­ri­koi­ta tai herk­ku­sie­niä var­taas­sa

Olipa ruokavalio mikä tahansa, yhä useamman grilli täyttyy entistä reippaammin kasviksista. Kasviksista saa loputtomasti hienoja grillattavia pääruokia ja lisukkeita laidasta laitaan.

Erivärisiä pikkupaprikoita tekee mieli napsia sormin. Sisällä odottaa ihanan juustoinen yllätys.
Erivärisiä pikkupaprikoita tekee mieli napsia sormin. Sisällä odottaa ihanan juustoinen yllätys.
Kuva: Nanna Rintala

Kasviksia kannattaa heittää grilliin mahdollisimman paljon näinä aikoina, kun niiden sesonki koittaa.

Pilko kasvikset reilunkokoiseksi paloiksi ja kääntele pihdeillä, niin ne eivät pääse putoamaan ritilöiden väliin.

Kätevä on myös grillitarvikkeissa myytävä grillausverkko: sen tarttumattomalla pinnalla pääset kääntelemään suuriakin kasvismääriä nopeasti lastalla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.