Talousrikosepäilyt: Pel­lo­lai­sen ho­tel­li­yri­tyk­sen kon­kurs­si oi­keu­des­sa – ­syyt­tä­jä vaatii yrit­tä­jäneli­kol­le van­keut­ta ja lii­ke­toi­min­ta­kiel­to­ja va­ka­vis­ta ta­lous­ri­kok­sis­ta

Vaalipaneeli: "Mie­le­no­soit­ta­jien toi­min­ta kääntyy itseään vas­taan" – met­sä­ai­hei­nen vaa­li­pa­nee­li tuo­mit­si hak­kui­den es­tä­mi­sen Aa­lis­tun­tu­rin alueel­la

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Nuoret eivät ehkä pääse kyyk­kyyn, mutta heillä on kanttia puo­lus­taa tär­kei­nä pi­tä­miään asioita

Nuoret eivät ymmärrä perusasioita. Nuoret eivät ole koskaan olleet niin hukassa kuin nyt. Eikä tässä vielä kaikki. Nuoret eivät osaa erottaa valeuutisia oikeista. Nuoret eivät osaa suomea. Nuoret eivät pääse kyykkyyn.

Kaikki luonnehdinnat ovat nuoriin liittyvien verkkojuttujen otsikoista. Löysin ne, kun googlasin mitä kaikkea "nuoret eivät" -sanaparilla löytyy.

Olen tällä viikolla lukenut paljon nuoriin kohdistuvaa kritiikkiä, jos verkkojuttujen kommenttikenttiin kertyvää materiaalia voi kritiikiksi kutsua. Aalistunturin kupeessa mieltään osoittaneet nuoret ihmiset ovat saaneet paljon lokaa niskaansa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.