Kunniamerkit: Katso lista Lappiin myön­ne­tyis­tä it­se­näi­syys­päi­vän kun­nia­mer­keis­tä

Pääkirjoitus: Hal­li­tuk­sen on lei­kat­ta­va lisää, jos se aikoo pysyä ta­voit­teis­saan

Luppo: Arto Köngäs on kip­san­nut lap­pi­lais­ten raajoja yli 30 vuotta

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

New Yor­kis­sa 9/11-uh­ri­lu­vut ohi­tet­tu – Trumpin Val­koi­nen talo palasi alkavan koronan ko­va­kor­vai­suu­des­ta nor­mi­kaaok­seen

New Yorkin osavaltion kuvernööri Andrew Cuomo lietsoo uskoa, että ennätyksellisen koronakuolemien määrän varjossa viruksen eteneminen hidastuu. Jättiläiskaupungissa koronavirus on nyt tappanut enemmän ihmisiä kuin terrori-isku, joka romahdutti World Trade Centerin kaksoistornit syyskuussa 2001. Presidentti Trump puhuu, että maailman terveysjärjestön WHO:n rahoitusta voidaan kohta leikata.Ensihoitajat vievät koronasairaaksi epäiltyä potilasta sairaalaan Fort Washingtonin hoiva- ja kuntoutuskodista New Yorkin kaupungissa. New York on edelleen koronatartuntojen keskus Yhdysvalloissa.
Ensihoitajat vievät koronasairaaksi epäiltyä potilasta sairaalaan Fort Washingtonin hoiva- ja kuntoutuskodista New Yorkin kaupungissa. New York on edelleen koronatartuntojen keskus Yhdysvalloissa.
Kuva: Peter Foley

New Yorkin jättiläiskaupungissa tunnelma muistuttaa syyskuusta 2001, jolloin historian järkyttävin terrori-iskujen sarja tuhosi World Trade Centerin ja surmasi 2 753 ihmistä kaksoistornien sijaintipaikalla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.