Kalastus: Lo­hi­ke­sä Tor­nion­joel­la on alkanut – oletko saanut von­ka­leen, lähetä meille kuva

Katso kuvat: Suur­har­joi­tuk­set toivat Lappiin uusien liit­to­lais­ten tais­te­li­joi­ta

Ylioppilaat: Katso tästä Lapin lu­kioi­den val­ko­la­kin saajat

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Naton ex-joh­ta­jal­ta yl­lät­tä­vä esitys: Muut Na­to-maat voi­si­vat hy­väk­syä Suomen ja Ruotsin odot­ta­mat­ta Turkkia ja Un­ka­ria– "Poik­keu­sai­koi­hin poik­keus­te­ko­ja"

Naton apulaispääsihteerinä ja strategisen ennakoinnin päällikkönä toiminut Stefanie Babst ei näe nopeaa ratkaisua Venäjän tuhoamissotaan Ukrainassa. Suomen tueksi Babst ehdottaa lopuille Nato-maille Turkin ja Unkarin umpisolmun avaamista rajulla keinolla.

Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoğan ja Unkarin pääministeri Viktor Orbán seisovat vielä Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyyden edessä. Natossa pitkään johtajana työskennelleen saksalaisen Stefanie Babstin mielestä 28 muuta Nato-maata voisivat jo antaa Suomelle ja Ruotsille viidennen artiklan mukaiset turvatakuut. Kuvassa Erdoğan ja Orbán kättelevät Budapestissa marraskuussa 2019.
Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoğan ja Unkarin pääministeri Viktor Orbán seisovat vielä Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyyden edessä. Natossa pitkään johtajana työskennelleen saksalaisen Stefanie Babstin mielestä 28 muuta Nato-maata voisivat jo antaa Suomelle ja Ruotsille viidennen artiklan mukaiset turvatakuut.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.